Mans i Mànigues utilitza cookies per a millorar la teva experiència a la nostra web, per a mostrar els productes que et poden interessar i per a guardar el teu cistell. Si et sembla bé, continua amb la teva visita ;) També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat. Acceptar

Curso Práctico de Ganchillo Tunecino

7770
Pots fer zoom a la imatge pasant per sobre o bé apropar o allunyar la imatge amb la roda del ratolí.
  • 12.89€

Aquest curs conté clares explicacions que serviran per aprendre a teixir a ganxet 60 punts a punt tunisià. Amb fotografies de cada punt per veure la textura i la tonalitat amb les que es podran fer bufandes, mantes i complements de moda. A més de les indicacions per a realitzar els punts bàsics, s'inclouen instruccions sobre minvats i sobre canvis de color. Tot això per aconseguir unes peces amb l'aspecte del punt, però realitzades amb la facilitat del ganxet.

Kim Guzman és una experta teixidora amb ganxet i amb agulles de punt. Ha rebut diferents premis pels seus dissenys, com vuit "Flamies" del Crochet Liberation Front. Un d'aquests premis va ser el que va rebre en 2011 com a Millor Professora. Kim ha escrit diversos llibres sobre models de teixits i els seus dissenys han estat publicats en diverses revistes de punt i ganxet.

Etiquetes: Curs, llibre, ganchet, tunisià, Kim Guzman


Has de seleccionar un color per poder-lo afegir a la cistella
Love it! Twitter Pinterest Facebook Instagram